AİLESİ KATİLİNİN BULUNMASINI İSTİYOR

Köydeki evini ve arazisi diğer kızını kurtarmak için satılığa çıkarıp köyünü terk etti

4 YILDIR KIZININ KATİLİN ARIYOR

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Karlık Mahallesi'nde 1 Temmuz 2016’da fındık bahçesinde halası Meliye Bülbül ile birlikte Selfie yapıp fotoğrafları Sakarya'daki annesi Ayşe Keleş'e göndermek isterken başına serseri (yorgun) mermi isabet eden 16 yaşındaki Feyzanur Keleş’in katili hala bulunamadı. Mahallede sıklıkla yaşanan serseri kurşun vakaları son olarak 1 ay önce gerçekleşmiş ancak kimseye isabet etmemişti.

“BABAM FEYZANUR’UN KAHRINDAN ÖLDÜ”

Kızı Feyzanur’un katilinin geçen yıllara rağmen bulunamamasına tepki gösteren acılı baba Adem Keleş, “Biricik kızımı kaybedeli 4 yıl oldu. Çok uğraştık, hiçbir sonuç alamadık. Demek ki üzerine düşülmüyor. Kızımdan sonra babamı kaybettim. Babam da Feyzanur’un kahrından öldü. 4 yıldır yaşamıyoruz. Hala o köylerde mermi atılıyor. Sıklıkla atılıyor. Köydeki arazimi diğer kızımı da kaybetmemek için komple satılığa çıkardım. Nefret ettim!” dedi.

ACILI BABA FERYAT ETTİ

Kızını 16 yaşında toprağa veren acılı baba Adem Keleş, kızının katillerinin bulunamamasına tepki gösterdi. Trabzon’da katillerin bulunması için kendilerine yardımcı olunmadığını ileri süren baba Adem Keleş, “Çok uğraştık ama 4 yıl oldu bir sonuç alamadık. Trabzon’da konuyu araştırıyoruz diyorlar ama hiçbir sonuç çıkmıyor. Hiçbir haber yok. Bu işten hiçbir şey anlamadım.  Kimse yardımcı olmuyor. Demek ki üzerine düşülmüyor. Giden bir can oldu. Feyzanur’dan sonra babamı kaybettim. Babam da Feyzanur’un kahrından öldü. Acılar üst üste geldi. Feyzanur yaşasaydı, üniversiteye başlayacaktı. 4 yıldır yaşıyoruz ama nasıl yaşıyoruz Allah bilir. Hala o köylerde mermi atılıyor. Sıklıkla atılıyor. O yüzden köydeki arazimi kızımın kabrinin olduğu mezarlık hariç komple satılığa çıkardım. Nefret ettim” diye feryat etti.

BAKAN SOYLU’DAN YARDIM İSTEDİ

Kızının katillerinin geçen 4 yıla rağmen bulunamamasına tepki gösteren ve bulunması için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan yardım isteyen baba Adem Keleş, “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’dan yardım istiyorum. Trabzon emniyetine, jandarmaya ve tüm yetkililere sesleniyorum; bir an önce faillerin bulunmasını istiyorum. Acımız çok ama çok büyük. Kızımın katilini bulmalarını istiyorum.” dedi.

1 HAFTA YAŞAM SAVAŞI VERMİŞTİ

Olayın yaşandığı 1 Temmuz 2016’da Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesine kaldırılan ve bir hafta yaşam savaşı veren Feyzanur Keleş, hayata tutunamamıştı. Kızının fotoğraflarını beklerken olayı öğrenen anne Ayşe Keleş ise, “Çocuğum halasıyla Selfie çekmeye çalışırken o esnada yere yığılmış. Halası gidiyor elini başının altına atıyor ki, oluk gibi kan akıyor. Kurşun olduğunu kimse anlamamış. Bize, ‘Bayıldı, düştü, kafasını taşa vurdu' diye söylediler. Kurşun, kaldırıldığı Numune Hastanesi'nde fark edildi" dedi. Çok acı çektiğini belirten Ayşe Keleş, “Benim başıma geldi yarın başkasının başına gelmesin. Yüreğim yandı. Sebep olanı da Allah'a havale ediyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.