Bahar mı geldi ?

Bir maç ile bahar gelmeyeceğini hepimiz biliyoruzdur.Trabzonspor dün oynanan maçta her ne kadar iyi oyun görüntüsü vermiş ise de, önceki yazılarımızda belirttiğimiz gibi dişli rakip görünce bu kadro ile her zaman kabuğuna çekilmek zorunda kalacaktır. Maçın önce ilk 35 dakikalık bölümü var. 

Biglia oyunda iken ve oyunda olmadığı süreyi iki farklı perde gibi izleyebiliriz.Abdullah hoca geldiğinden beri ilk defa rakibe ön alan baskısı yapan bir taktik ile sahaya çıktı ancak bu baskıyı her sefer paratoner gibi çeken ve topu sahaya sağlı sollu yaymasını bilen Biglia, Trabzonspor'u sahada olduğu süre boyunca durdurmasını bildi. Ancak sakatlanıp 35.dakikada oyundan çıktığı anda maçın ikinci perdesi başladı.

Zaten Karagümrük takımı en iyi 3 adamının ikisinden yoksun çıkmıştı sahaya. Sabo ve Ndao'nun olmayışı ve Biglian'ın da sakatlanıp oyundan çıkması Abdullah hocanın ekmeğine yağ sürdü diyebiliriz. Aslında önceden söylediğimiz gibi şu anda bir futbol beklentimiz yok. Tek nefes kendimizi devre arasına atmaya çalışıyoruz ve bu sürede alabildiğimiz kadar puan alıp yukarı çıkmanın hesapları içindeyiz. Yinede futbol temaşa zevkine ilişkin bir şeyler de görmek istiyor insan. Biglia çıktıktan 10 dakika sonra zaten takımı öne geçiren golü de buldu, Trabzonspor. Kadronun yetersizliği üretkenlik anlamında zaten sıkıntı yaşatıyor, takımımıza. Ancak Trabzonspor olarak her zaman sahada baskılı futbol ile rakibin direncini kırmak gibi bir arayış içinde olmalısınız. Yine Karagümrük karşısında gördüğümüz üzere geri yaslanma hastalığı devam ediyor. Golü bulduktan sonra bu kadar kötü bir Karagümrük karşısında bile sıkıntıya girdik ve golü yedik. Geldiğinden beri takımın bir çok problemini çözmeye çalışan Abdullah Hocanın aslında bu geriye yaslanma problemini öncelikle yenmesi gerekecek.Bu hastalığımız kronikleşti artık. 
Diğer Süper Lig takımlarında nasıl kilit isimler var ise bizde de Nwakaeme ile Ekuban'ın performans gerçekleri var. İyi günlerinde oldukları zaman çok ciddi bir şekilde rakibi tehdit eden oyunları var. Bazen sadece skora katkı değil oynadıkları oyun ile kendi takım arkadaşlarına da itici güç olduklarını zannediyorum. Zaten dünkü maçta da bu ikilinin gayretleriyle iki kez öne geçip 3 puanı hanemize yazdırabildik. Önümüzde Göztepe maçı var. Son 4 haftadır galip gelemeyen Göztepe karşısında alınacak 3 puan altın değerinde olacak.Sonra ki hafta bay haftamız ve bu 15 günlük arada takımdaki eksiklikler ile gelecek olan oyuncular olacak.Bu oyuncuların takıma monte edilmesi şansımız olacaktır. Abdullah hocanın da biraz daha düşünecek ve çözüm arayışlarını halledebileceği bir hafta olacaktır. Bu da bize biraz umut olacaktır…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Süleyman Tuncer 3 yıl önce

Karagümruk bu maça kadar kendi sahasinda hic yenilmedi eksikleri olabilir birazda Trabzonsporun formasindan cekindi.Abdullah hoca oyunu bazen taraftar gibi seyrediyor.sizde hic deginmediniz marlon sariyi yedigi zaman oyun 1-0 oyunda kalmasi buyuk bir risk 2 sariyi gorecek hareketi de yapti.kaleci ugurcan oyuna topu sokma zaafi hat safhafa acilen uyarilmali edgar orta sahada oynayabilur driplingleri super yerine hoseni hugo iyi bir ikili olusturur parmak yanindakiflaver ile anlasamiyor oyundan düsuyor omur oyuna girdikten sonra sahada oldugu fark edildi kaleci ugurcan artik profesyonel davranmali mac bitiyor galipsin gelen toplari aliyor yere yatmasini takimin oksijeni bitti anlar nefes aldirmasini birileri anlatmalı

Avatar
Ragıp yılmaz 3 yıl önce

Rengarenk bir takim var hepsini birbirine karistirirsan kötü koyu bir renk olir. Sıra sıra dizersen gökkuşağı olur. Onur Bey waka ve eku icin dogrulari yazmis. Devre arasi bu takım 3 transferle birileri köstek olmazsa yine sampiyonluga oynar.