CAMİDE KOVİD KAVGASI

Doktor ile imam tartıştı, cami cemaati birbirine girdi

Trabzon’da ‘imansızlık koronavirüs hastalığını hortlattı’ sözü üzerine doktor ile cami imam arasında tartışma çıktı. Tartışmaya tüm cami cemaati katılınca, sözlü kavga yaklaşık 5 dakika sürdü.

DOKTOR İLE İMAM TARTIŞMAYA BAŞLADI

Trabzon'un Sürmene İlçesi’nde sıra dışı bir sözlü kavga yaşandı. Koronavirüse yenik düşen bir kişinin cenaze namazı öncesi cemaat camide toplandı. Bu arada vaaz eden imam, koronavirüs hastalığının imansızlıktan ve tesettüre girmemekten hortladığını ileri sürdü. Bu söze cami cemaati içerisinde yer alan bir kişi itiraz etti. İtiraz üzerine bu kişi ile imam arasında tartışma çıktı. İmamın sözlerine itiraz edin kişi, “Sen işine bak, hastalıklara karışma, insanları yanlış yönlendirme” şeklinde sözler sarf etti. İmama karşı gelen kişiye cemaat içerisinde laf atanlar oldu.  ‘Doktor sende işine bak’ şeklinde sesler cemaat arasından yükselmeye başladı. İmam ile doktor olduğu öğrenilen kişi arasında çıkan tartışmaya cemaat katılınca tartışma büyüdü.

ARAYA GİRDİLER SÖZLA KAVGAYI BİTİRDİLER  

Tartışmanın büyümesi üzerine cemaat içerisinde sağduyulu vatandaşlar, sözlü tartışan tarafları sakinleştirmeyi başardı. Sözlü tartışma kavgaya dönüşmeden önlendi. Cenaze namazının ardından kovide yenik düşen kişi toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.