Trabzon Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu emrindeki Başkan Yardımcısı Cevdet Binay'ı önce evlendirme memuru yaptı ardından da çay ocağından çay içmesini yasakladığı iddia edildi.

Çiçek Abbas filmi gerçek oldu

Yomra'da yaşananlar, Çiçek Abbas filminde İlyas Salman ile Şener Şen arasındaki ‘Şakir’e çay yok’ diyaloğunu hatırlattı. Ortahisar Belediyesi’nde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü-Bilgi İşlem Müdürü olarak görev yapan Hasan Keleş’in facebooktan yaptığı paylaşım oldukça ilgi çekti. Keleş, “Bir belediye başkanı, başkan yardımcısı kadrosuna atadığı ve 10 yıl beraber çalıştığı elemanını sosyal hizmetler müdürlüğü adı altında evlendirme memuru yapıp belediye çay ocağından çay içmesini yasaklar. Bu ne acizliktir.” ifadelerine yer verdi. Keleş’in bu paylaşımı altına yapılan yorumlardan belediyenin Yomra Belediyesi olduğu ortaya çıkarken, eski başkan yardımcısının da AK Parti’den belediye başkanı aday adayı olacağı bilinen Cevdet Binay olduğu iddia edildi. Konuyla ilgili Yomra Belediyesinden bir açıklama yapılıp yapılmayacağı ise merak ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.