ÇOCUKLARINI   REHİN ALDI

İik çocuğunru rehpin alan babayı polisler ikna etti

Trabzon’da iki çocuğunu rehin alan baba, uzun süren ikna çabası sunucu elindeki bıçağı bırakarak polise teslim oldu.

ELİNDE BIÇAK İKİ ÇOCUĞUYLA BALKONA ÇIKTI

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Yaylacık Mahallesinde önceki gece saat 22.30 sıralarında boşanma aşamasında olduğu ve uzaklaştırma kararı aldığı öğrenilen eşi M.Ö.’nün evine giden E.Ö., önce eşiyle tartıştı ardından iki çocuğunu rehin alarak balkona çıktı. Balkondan bağıran ve elinde bıçak bulunan babanın seslerini duyan komşuları, olayı polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri ve özel hareket şubesine bağlı bir tim ulaştı. Anne ve kardeşinin sokakta olduğunu belirleyen polis, baba ve iki çocuğunun balkonda gördü.

MÜZAKERECİ BABAYI İKNA ETMEYİ BAŞARDI

Anne ve kardeşini polis merkezine götüren polis ekipleri, çocuklarıyla balkonda bekleyen babayı ikna çabası içerisine girdi. Kimsenin yaklaşmaması isteyen baba E.Ö., eşini ve eşini babasının olay yerine gelmesini aksi takdirde teslim olmayacağını söyledi. Uzun süren ikna çabaları sonucu iki çocuğunu gece yarısı saat 23.30’da serbest bırakan baba E.Ö., çocukları serbest bıraktıktan 30 dakika sonra müzakereci polise teslim oldu. Baba polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.