FETÖ’DEN BERAAT ETTİ  1 MİLYON TL TALEP ETTİ

165 gün tutuklu kaldıktan sonra beraat eden avukat, dudak uçuklatan bir tazminat istedi

 FETÖ’DEN BERAAT ETTİ

1 MİLYON TL TALEP ETTİ

Trabzon’da 165 gün tutuklu kaldıktan sonra beraat eden avukat, dudak uçuklatan bir tazminat istedi.

165 GÜN CEZAEVİNDE TUTUKLU KALDI

Trabzon’da FETÖ/PDY üyesi olduğu iddiasıyla tutuklanan avukat S.G., yargılama sonucunda suçsuz bulundu. Trabzon Barosu’nda görevli bazı avukatlara yönelik düzenlenen operasyon kapsamında 23 Ocak 2017 tarihinde tutuklanan avukat S.G., yargılandığı 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 7 Temmuz 2017 tarihinde tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. Mahkeme tarafından yargılama sonucunda suçsuz bulunan avukat S.G., kararın kesinleşmesinin ardından maddi ve manevi tazminat talebinde bulundu.

MADDİ VE MANEVİ TAZMİNAT TALEP ETTİ

Bir dönem Trabzonspor’un da avukatlığını yapan S.G., tutuklu kaldığı 165 gün özgürlüğünün kısıtlandığını ileri sürerek, haksız yere suçlandığını ve kendi isteği ile gittiği savcılık tarafından ifadesi alındıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandığını ileri sürdü. Hukuku aykırı olarak tutuklandığını ileri süren avukat S.G., 20 bin TL maddi ve 1 milyon TL manevi tazminat talebinde bulundu. Trabzon Ağır Ceza Mahkemesi’nin avukat S.G., hakkında vereceği tazminat kararı merak ediliyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105