Karı-kocaya dayak davası

Karı- koca birbirine vurdu, ayırmak için  araya giren küçük kız dayak yedi.

Trabzon’da karı koca kavga etti araya giren çiftin kızı dayak yedi. Karı koca hakkında hapis istemiyle dava açıldı.

 ALDIĞI YUMRUK DARBESİYLE BAYILDI

Trabzon’un Gülbaharhatun Mahallesi’nde 24 yıllık evli çift, akşam yemeği sırasında tartışmaya başladı. Hakaretle başlayan tartışmanın büyümesi üzerine F.B. (50) adlı koca eşi K.B.’yi (47) yumruklamaya başladı. Kocasından dayak yiyen K.B. eşine karşılık verdi. Bu sırada K.B. adlı kadın aldığı yumruk darbesiyle bir anda kendini yerde buldu. Bu durumu gören çiftin çocukları E.B. ‘Annem bayıldı’, diye bağırınca, evdeki diğer çocuk B.Y. (21) ise uyanarak olay yerine koştu.

ANNEYİ BIRAKTI, ÇOCUĞUNU DÖVDÜ

Annesine yardım etmek isteyen B.Y. babasının hışmına uğradı. Babasından dayak yiyen genç kızın annesi bir süre sonra kendine geldi. Çocuklarını yanına alarak evden ayrılan anne K.B., polise sığındı. 10 yıldır eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşadığını belirten genç kadın, ifade verdi. Şikayet üzerine başlatılan soruşturma çerçevesinde F.B.’nin ifadesi alındı. Olayın tanıklarının ifadesinin alınmasının ardından dosya savcılığa gönderildi.

ANNE VE BABA HAKKINDA DAVA AÇILDI

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, anne ve baba hakkında hakaret, eşe karşı yaralama, yakın akrabaya karşı yaralama suçlarından dava açtı. Soruşturmacı savcı, kasten yaralama suçundan eşe ve çocuğuna karşı eylemde bulunan babanın 6 aydan 1.5 yıla kadar iki kez cezalandırılmasını talep etti.  Babanın eşe karşı hakaret suçundan üç aydan 2 yıla kadar hapsini isteyen savcı annenin de yaralama suçundan 6 aydan 1.5 yıla kadar hapsini istedi.  Savcı hazırladığı iddianameyi asliye ceza mahkemesine gönderdi. Karı koca birlikte hakim karşısına çıkacak. 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonBabaKavgaDayak Yedi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.