Kürek Elinde Kar Mesaisi...

Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Selahaddin Çebi... Üç gündür sokaklarda... Yorulan işçilere destek veriyor... Yorulmadan sokak sokak geziyor, çalışmaları denetliyor... Sokaktaki işçinin moralini yüksek tutmak için tatlı servisi yapıyor. Küreği eline almaktan kaçınmıyor. Kent için eline aldığı kürekle yol açıyor, kaldırım temizliyor. Çalışkanlığıyla şehir merkezinde kapalı yol bırakmadı. Trabzon'a nefes aldırdı.

İKİ BAŞKAN SAHADA

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yoğun kar yağışı karşısında Ortahisar’ın merkez mahallelerini dolaşarak hem yerinde inceleme yaptı hem de sabaha kadar çalışan belediye ekiplerine moral verdi. Zorluoğlu, “Trabzon tarihi günlerinden birini yaşıyor. Erdoğdu, Bahçecik, Yenicuma, Boztepe, Beşirli ve Meydan benzeri yerlerde alan ziyaretleri yaptım.” dedi. Ortahisar Belediyesi ise karla mücadele çalışmaları kapsamında Kriz Masası oluşturdu. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile birlikte karla mücadele ekiplerini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Genç, büyükşehir belediyesi ile sürekli koordinasyon halinde olduklarını belirterek,“Kapalı yolumuz yok.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
KrizKarYenicumaMurat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.