SURİYE’DEN BABASINA BÖYLE SELAM GÖNDERDİ

Suriye’de teröristlerin üzerine bomba yağdıran Trabzonlu asker, babasına selam gönderdi.

BABASINA FÜZEYLE SELAM GÖNDERDİ

Trabzonlu asker, bir yandan Barış Pınarı Harekatı’nda teröristlerin üzerine bomba yağdırırken bir yandan da Sürmene Adliyesi’nde zabıt katibi olarak görev yapan babası Hayrullah Usta’ya ve mesai arkadaşlarına selam gönderdi. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı operasyonlarında da yer aldığı öğrenilen Trabzonlu asker, teröristleri atılacak bir füzenin üzerine ‘Hayrulah Usta ve Sürmene Adliyesi’ne selamlar’ diye yazdı. Trabzonlu asker füzenin fotoğrafını çekti ve WhatsApp üzerinden babasına gönderdi.

OĞLUNDAN GELEN FOTOĞRAFI PAYLAŞTI

Zabıt katibi Hayrullah Usta oğlundan gelen fotoğrafı sosyal medya facebook hesabı üzerinden dostlarıyla paylaştı. Oğlunun fotoğrafını paylaşan Hayrullah Usta paylaştığı fotoğrafın altına ise ‘Oğlumdan selam var’ başlıklı bir paylaşımda bulundu. İşte Hayrullah Usta’nın paylaştığı o yazı: “Barış Pınarı Harekatı’na bizzat katılıp görev alıp göğsümü kabartıp gururlandığım yavrum, senin nezdinde tüm Mehmetçiklerimizi alınlarından öpüyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun” diye yazdığı görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105