‘YAKALA OĞLUM’A HAPİS İSTENDİ

Doberman cinsi köpeğini vatandaşın üzerine salınca…

Trabzon’da doberman cinsi köpeğini sahilde gezen iki gencin üzerine salan kişi hakkında hapis istemiyle dava açıldı.

KIZ ARKADAŞIYLA GEZERKEN KÖPEK SALDIRDI

Trabzon'un Ganita sahilinde kız arkadaşı M. ile birlikte köpek gezdiren Osman Y.  karşılarına bir anda doberman cinsi bir köpek çıktı. Kendilerini köpekten korumaya çalışan çiftin yanına O.B. adlı kişi geldi. Taraflar arasında tartışma çıktı. Bu sırada O.B. kendisine ait olduğu belirlenen köpeği Osman Y.’nin üzerine saldı. Köpek Osman Y.’nin sağ bacağını 4 yerinden ısırdı. Şikayetçi olan Osman Y., “Kız arkadaşımla gezerken doberman cinsi köpek yanımıza geldi. Kendimizi korumak istedik. Kız arkadaşım korktuğu için ayağımla köpeği uzaklaştırmak istedim Bu sırada yanıma gelen şahıs, 'arkaya geçelim' dedi. Sonra köpeği üzerime saldı” dedi.  

ISIRAN KÖPEĞİN SAHİBİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Osman Y.’nin şikayeti üzerine O.B. gözaltına alındı. Köpeğin abisinin olduğunu belirten O.B. “Köpeğime tekme atıyorlardı. Bende niye tekme attıklarını sordum. Köpeği kimsenin üzerine salmadım” dedi. Olayla ilgili soruşturmayı tamamlayan savcı, O.B. hakkında hayvanın tehlike yaratabilecek şekilde serbest bırakma suçundan hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderdi. O.B.’nin 6 aya kadar hapsi istendi.

Anahtar Kelimeler:
KızHapisKöpekDobermanCins
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.