‘2023’e birlikte yürüyeceğiz’

 AK Parti Trabzon İl Başkan adaylarından Hakan Terzioğlu, temayül sonrası değerlendirmede bulundu. Terzioğlu, temayüle katılımın yüksek olmasından memnuniyet duyduklarını ifade ederek, teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Terzioğlu, ‘2023’e birlikte ve güçlü yürüyeceğiz’ dedi.

TÜRKİYE VE BÖLGESEL İSTİKRAR İÇİN AK PARTİ

AK Parti Trabzon İl Başkan adaylarından Hakan Terzioğlu, temayül sonrası değerlendirmede bulundu. Terzioğlu, temayüle katılımın yüksek olmasından memnuniyet duyduklarını ifade ederek, teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ

Terzioğlu şöyle dedi: “AK Parti Trabzon İl Başkanlığı için yapılan temayül yoklamasında, parti teşkilatlarımızın üst düzeyde ilgi ve alaka göstermesi bir teşkilat mensubu ve il başkanı adayı olarak bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.”

DAVAMA HİZMET EDECEĞİM

Terzioğlu, “Bu tablodan yola çıkarak aziz milletimize hizmeti kendisine şiar edinen AK Partimiz ilelebet emin adımlarla 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine yürüyecektir. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve genel merkezimizin adaylarımız üzerinde vereceği karara bir dava mensubu olarak dün olduğu gibi bugün de, yarın da davamın emrinde hizmet edeceğim. Yapılan temayül yoklamasının sonucu partimize, Trabzon'umuza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm teşkilat mensuplarımıza en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

İSTİKRAR İÇİN AK PARTİ

AK Parti’nin, Türkiye ve Bölge için çok önemli olduğunu söyleyen Terzioğlu, “Eğer Ülkemizde ekonomik ve siyasi istikrar devam edecekse bölgemizde siyasi istikrar devam edecekse bu ancak ve ancak Ak Parti ve Sayın Cumhurbaşkanızın liderliğinde olacaktır. Bunun içindir ki AK Parti 2023’e ve 2023’ten sonra da yoluna kararlılıkla devam etmeli ve hepimiz yürekten destek vermeliyiz.” şeklinde konuştu.

REVİ’YE TEŞEKKÜR ETTİ

Terzioğlu sözlerini şöyle tamamladı: “1 yıl önce idi eğer Sayın il Başkanımız aday değilse İl başkanlığına aday olacağımı kesin ifadelerle dile getirmiş ve kamuoyu ile paylaşmıştık. Yeni dönemde sayın il Başkanımız Koordinatör olarak görevlendirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerken 6 yıl süreyle birlikte, teşkilatlara ve AK Partimize verdiği destekten dolayı da  teşekkür ediyorum.”

19 YILDA HIZMET YAĞDI

19 yıllık AK Parti iktidarları döneminde davanın hep neferi olduğunu anlatan Terzioğlu, “19 yılda Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde Trabzon 33 milyar TL’lik, yani 33 katrilyonluk hizmet aldı. Toki’den Karayollarına kadar, Elektrik yatırımlarından milli eğitime kadar Sağlıktan alt yapıya  ve belediyelere kadar inanılmaz hizmetler oldu. Sosyal anlamda da sayın cumhurbaşkanımız tüm vatandaşlarımız hizmetten eşit yararlandırdı. Allah bu millete ve sayın Cumhurbaşkanımıza zaval vermesin.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.