Canları gibi kanlarını da bağışlıyorlar

Trabzon Emniyet Müdürlüğü çalışanlarından plazma bağışı.Trabzon Emniyeti, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümünde yine hayat kurtarıyor. Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nde Kovid-19’a yakalanan 450 polis memurundan 9’u Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezinde immün plazma bağışında bulundu. Kan merkezi yetkilileri plazma bağışında bulunan polislere “Allah ayağınıza taş değdirmesin. İyi ki varsınız..” dedi.

ASLANLARIM KAN VERİYOR SAĞLIĞI ARTIRMAK İÇİN

Konya’da eğitim uçuşunda şehit düşen Burak Gençcelep Yüzbaşı, Afrin’de şehit düşen Gökhan Çakır ve Ahmet Akdal’a rahmet dileyerek sözlerine başlayan Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, “Ailelerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Onlar can veriyor milleti yaşatmak için, benim aslanlarım da kan veriyor sağlığı daha da artırmak için. Sağlık İl Müdürlüğünün ve diğer çalışanlarımızın nasıl canla, başla, özveriyle çalıştığına şahidiz. Türkiye genelinde emniyet personelimize de aşı çalışması başladı. Bunun için de ayrıca şükranlarımızı iletiyoruz.” diye konuştu.

PLAZMA BAĞIŞINDA AZALMA VAR..

Trabzon Sağlık İl Müdürü Dr. Hakan Usta ise, “Ne mutlu bu ülkenin vatandaşlarına ki sağlıkçısıyla, emniyetiyle canını ve kanını verebilen insanları var. Dolaysıyla milletimizin sırtı yere gelmez. Gerçekten teşekkür ediyorum.. Plazma bağışı sayılarının azaldığı bir dönemde hem de teşkilatımızın yıldönümüne denk düşen bu organizasyon için teşekkür ediyorum. Koronavirüsü geçiren diğer insanlarımız da bu farkındalıkla plazma eksiğimizi sağlayacaklardır. Teşkilatımızın yıldönümünü kutluyorum.” açıklamalarında bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105