Demeli Dua Bekliyor  

Trabzon eski il başkanı Muammer Demeli, 10 gün önce geçirdiği diz ameliyatlarının ardından fenalaştı. Hastaneye kaldırılan Demeli'nin midesinde kanama olduğu tespit edildi ve tedavi altına alındı. Oğlu Oğuz Kağan Demeli de son durumla ilgili bilgi verdi. 

BAŞKAN DEMELI HASTANEYE KALDIRILDI 

10 gün önce geçirdiği diz ameliyatının ardından fenalaşan MHP Trabzon eski il Başkanı Muammer Demeli ameliyata bağlı mide kanaması nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Oğlu Oğuz Kağan Demeli babası Muammer Demeli'nin son durumu hakkında şu bilgileri paylaştı: "Değerli büyüklerim, kardeşlerim... Babamız 10 gün önce geçirmiş olduğu diz ameliyatları sonrasında bazı rahatsızlıklar yaşamaya başladı. Kan değerleri düştü ve kandaki enfeksiyonu yükseldi. Bu sebeple vücut direnci de düşünce ayağa kalkıp yuruyemedi. Sonrası bugünkü teşhisle bu duruma sebebin mide kanaması olduğu anlaşıldı. Şuan tekrar hastaneye yatırdık. Tedavi altına alındı. Inşallah sizin dualarınızla tekrar ayağa kalkacaktır. Bir imtihandayız, atlatacak ve inşallah muvaffak olacağız. Ben ona refakatçılık yapmaktayım. Bu süreçte telefonu kapalı olacaktır. Mümkün olduğunca ben telefonları cevaplamaya çalısaçagım. Bakamadıklarım haklarını helal etsinler. Süreci sizinle buradan paylaşmaya devam edeceğim. Allah hepinizden razı olsun."

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bahaettin KALIR 3 yıl önce

Allahım şifasını versin bir an önce iyileşip ailesinin ocağının başına geçmesi dileğiyle