DİREKSİYON BAŞINDA  HAYATINI KAYBETTİ

Direksiyon başında fenalaştı, beyin kanası sonucu hayatını kaybetti

Trabzon’da direksiyon başında fenalaşan İsmail Akyazı adlı kişi, sağa çektiği aracında hayatını kaybetti.

İŞ ÇIKIŞI ÇARŞIBAŞI’NA GİDİYORDU

Trabzon Adliyesi şirket personeli İsmail Akyazı, Cuma günü iş çıkışı Yomra’dan Çarşıbaşı’na giderken direksiyon başında fenalaştı. Çarşıbaşı ilçesinde aracını yolun sağına çeken Akyazı, araç içerisinde bayıldı. Bir süre sonra aracın yanına gidenler İsmail Akyazı’yı araç içerisinde baygın görünce, olay yerine sağlık ekibi çağırdı. Olay yerine ulaşan sağlık ekibi Akyazı’nın hayatını kaybettiği belirledi. Beyin kanaması sonucu hayatını kaybettiği ortaya Akyazı, şeker hastası olduğu, diş tedavi gördüğü ve sık sık diş etlerinde kanamalar olduğu öğrenildi.

ÇARŞIBAŞI’NDA TOPRAĞA VERİLDİ

İsmail Akyazı Çarşıbaşı ilçesinde düzenlene cenaze törenin ardından gözyaşları arsında toprağa verildi. Çevresinde sevilen bir isim olan Akyazı’nın ani ölüme sevenlerini yasa boğdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105