Dönüşümü savundu

Trabzon’da dolmuş modernizasyonu ve yol güzergâhlarının düzenlenmesi ile ilgili yapılan müzakereleri anlatan Trabzon Şoförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, dönüşüm projesini savundu. Usta, CHP Milletvekili Ahmet Kaya’nın da yanıltıldığını söyledi.  Trabzon’da dolmuş modernizasyonu ve yol güzergâhının düzenlenmesi ile ilgili yapılan müzakereleri anlatan Trabzon Şoförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, önemli açıklamalarda bulundu.

TRABZON’DA DÖNÜŞÜM ESNAFIN LEHİNE OLACAK

Trabzon’da dönüşümün esnafın lehine olacağını dile getiren Usta, “Herkesin onayıyla beraber bu işi yapma şansımız yok. Orta yolu bularak ne kadar kişinin onayını alırsak kardır. Esnafın kimisi istiyor, kimisi istemiyor. Şoför esnafıyla da müzakerelerimiz devam ediyor. Esnafımızın lehine, halkımızı da kaliteli araçlara kavuşturacak bir sistemi hayata geçireceğiz umarım.” şeklinde aktardı.

MİLLETVEKİLİ KAYA YANLIŞ BİLGİLENDİRİLDİ

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’nın dolmuş modernizasyonuyla ilgili yaptığı açıklamanın yanlış bilgilendireme sonucu olduğunu anlatan Usta, “Milletvekili Ahmet Kaya, yanlış bilgilendirme sonucunda açıklama yaptı. Keşke Ahmet Kaya bizimle beraber irtibata geçip doğru bilgileri bizden alsaydı. Ne şoförler odasının ne kartlı sistem firmasının ne de belediyenin yüzde 4 gibi bir pay alması söz konusu dahi değildir. Bazı arkadaşların yanlış bilgilendirmesi üzerine böyle bir açıklama yaptı.” diye söz etti.

DOLMUŞ MODERNİZASYONUYLA GÜZERGÂH ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Dolmuş modernizasyonu olsun, yol güzergâhı olsun kapsamlı şekilde çalışmaların yürütüldüğünü açıklayan Usta, “Gerek dolmuş duraklarımızın nasıl olması gerekiyorsa, gerekse indi-bindi yerlerin yapılması, depolama yerlerinin yapılması gibi her anlamda kapsamlı çalışma içerisindeyiz. Tabi uzun süren bir çalışma oldu. Uzun zamandır üzerinde de çalışıyoruz. Yakın zaman içerisinde Büyükşehir Belediye Başkanımız bu noktada esnafın lehine olabilecek tüm konularda ne gerekirse yapmaya gayret gösteriyor.” şeklinde ifadelere yer verdi.

 

Anahtar Kelimeler:
UstaYolEsnafDOLMUŞ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.