KAHRAMAN YÜZBAŞI... ROTA DEĞİŞTİRDİ UÇAĞI BOŞ ARAZİYE DÜŞÜRDÜ

Ağlatan detay! Kahramanın manevrası!

Konya'da, Yüzbaşı Burak Gençcelep’in şehit düştüğü uçak kazasında yeni detaylar ortaya çıktı. Pilotun, uçağın sanayi bölgesine düşmesini önlemek için boş araziye manevra yaptığı ortaya çıktı.Konya 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'nda konuşlanan Hava Kuvvetleri'nin akrobasi ekibi Türk Yıldızları'ndaki NF-5 uçağı, eğitim uçuşu sırasında merkez Karatay ilçesindeki boş bir araziye düşmüş, pilot Yüzbaşı Pilot Burak Gençcelep şehit olmuştu

İNCELEMELER SABAHA KARŞI BİTTİ

Uçağın düşmesinden kısa süre sonra alanda başlatılan incelemeler, gece yarısından sonra da devam etti. Aydınlatılan alanda detaylı çalışma yapıldı. Uçağın düşüş nedeninin belirlenmesine yönelik olay yerinde ve toplanan deliller üzerinde incelemeler sürüyor.

BOŞ ARAZİYE MANEVRA YAPTI

İlk değerlendirmelere göre Hava Pilot Yüzbaşı Burak Gençcelep, organize sanayi bölgesindeki iş yerlerine uçağın düşmesini önlemek için rotasını değiştirerek boş araziye manevra yaptı. Kazanın yaşandığı yerin yakınlarında binlerce kişinin çalıştığı çok sayıda sanayi tesisi bulunuyordu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.