KİM BU BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARI?

KİM BU BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILAR

Trabzon'da yıllardır el atılmayan bir altyapı sorununa el atılıyor. 455 bin haneye sağlıklı su hizmeti vermek için mücadele ediliyor. Bu hizmetlerin karşılığı da oluyor. TİSKİ genelde bütçesini abonelerinde tahsil ettiği paralarla oluşturuyor. Bu paralarla ilçelere TİSKİ yatırım yapıyor. Şimdi 455 bin haneden 2 bin hane kaçak su kullanıyor. Bunu TİSKİ tespit ediyor ve TBMM'nin getirdiği yasa ile cezai işlem başlatıyor. Bir anda ortalık yangın yerine dönüyor. Yaygara kopuyor. Neymiş efendim TİSKİ nasıl ceza keser diye. "Kardeşim yüz binlerce abone borcunu öderken senin ayrıcılığın nedir?" Hatta bu eleştiriler AK Parti toplantılarında da dile getiriliyor. Merak ettik destek çıkılması gereken yerde neden bu eleştiriler geliyor diye. Sonra bir baktık ki bir ilçe belediyesinden 2, bir başka ilçe belediyesinden 1 başkan yardımcısı da bu kaçak su kullanıcıları arasında. Onlara da ceza kesilmiş. Kardeşim hani yetimin hakkını yemeyecektik. Hani herkese eşit davranacaktık. Hani adalet dağıtacaktık. Ne oldu? Sana dokunuldu diye ortalığı niye ayağa kaldırıyorsun? Hatta bu konuda partilileri de yanlış yönlendiriyorsun. Önce dürüst olmak gerekir. Sonra eleştir tabi eleştirilecek bir durum varsa...Şimdi merak konusu olan kim bu belediye başkan yardımcıları?

TRABZON'DA DOLMUŞA ZAM NE ZAMAN GELİYOR?

Trabzon’da şoför esnafı, artan akaryakıt fiyatlarının ardından dolmuş fiyatlarının 4 TL’ye çıkarılması talebinde bulundu. Yeni yıla girilmeden yapılması beklenen zamma UKOME toplantısında karar verileceği bildirildi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta ile bir araya geldi.Usta talebini iletti. Başkan Usta 3 TL olan dolmuş fiyatının 4 TL’ye çıkarılmasını isterken zammın ne kadar olacağı ise yapılacak UKOME toplantısının ardından belli olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.