Nazım Sangare'den devlere kötü haber!

İmzayı attı

Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un radarındaki Nazım Sangare Antalyaspor’la sözleşmesini uzattı. Yönetimin kısa süre önce 25 yaşındaki milli sağ bek ile 2 yıllık yeni kontrat imzaladığı ortaya çıktı. Antalyaspor’dan önemli hamle... Kırmızı- Beyazlılar, başarılı sağ beki Nazım Sangare ’yi yuvada tuttu. Normal şartlarda sezon sonunda kontratı bitecek olan 25 yaşındaki yıldızla, Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş yakından ilgileniyordu. 3 büyük kulüp de, devre arasında uygun bir bonservis bedeliyle milli oyuncuyu renklerine bağlamayı hedefliyordu. Ancak Antalyaspor Yönetimi’nin kısa süre önce başarılı futbolcuyu kalmaya ikna ettiği öğrenildi. Güney ekibi, Sangare’nin mukavelesini 2022’nin Mayıs ayına kadar uzattı. Taraflar arasında imzalar atıldı.

500 bin Euro alacak

Yeni sözleşmeye göre Sangare’nin Antalyaspor’da yıllık 500 bin Euro (3.1 milyon TL) garanti ücret alacağı öğrenildi. Ancak Kırmızı- Beyazlılar’ın iyi bir teklif gelmesi halinde oyuncusunu Ocak ayında satabileceği belirtildi. Antalyaspor’da 3. sezonunu geçiren Sangare, bu sene ligde 12 maçın hepsinde oynadı, 1 gol, 1 asistlik katkı sağladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105