ÖRNEK BAHÇEDE FINDIK HASADI YAPILDI

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen fındık hasat etkinliği, Yomra'nın İkisu Mahallesi'nde bulunan örnek bahçede gerçekleştitildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun katılımı ile gerçekleştirilen fındık hasadı renkli görüntülere sahne oldu.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Yomra'nın turizmin, ticaretin ve tarımın aynı anda ilerlediği bir ilçe haline geldiğini söyledi. Başkan Bıyık, fındık tarımının gelişmesi, üreticilerin daha az maliyetle daha fazla kazanması ve Türkiye'nin dünya fındık piyasasındaki liderliğini sürdürebilmesi için İkisu'da oluşturulan örnek bahçelerin sayısının arttırılması gerektiğini ifade etti. Bu kapsamda bahçe sahibi Ömer Aliyazıcıoğlu, TBB Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk ve TTB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Ergan'a teşekkür eden Bıyık, TOBB Başkanı Hısarcıklıoğlu'nu ikinci kez Yomra'da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Başkan Bıyık, Hisarcıklıoğlu'nu en kısa zamanda Ankara'da ziyaret ederek, Yomra'nın sanayisi, ticareti ve tarımı üzerine geniş bir görüşme yapmak için sözleştiklerini belirtti.

İkisu'da gerçekleştirilen fındık hasadı etkinliğinde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık, Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Atilla Ataman, TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, TTB Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk, TTB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Ergan, İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli ve vatandaşlar hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.