POLİSİ ŞEHİT ETMİŞTİ

Trabzon'da polis memurunu şehit eden şahısla ilgili yeni gelişme!

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde polis memuru Yusuf Ceylan’ı şehit eden E.T. başka bir ildeki cezaevine gönderildi.

Trabzon’un Akçaabat İlçesinde dur ihtarına uymayarak polis memuru Yusuf Ceylan’ı şehit eden E.T. ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kasım ayının son haftasında meydana gelen acı olay sonrasında gözaltına alınan 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü E.T. emniyetteki işlemlerinin çıkarıldığı mahkemece tutuklu yargılanmak üzere Bahçecik Cezaevine gönderilmişti. E.T.’nin burada bir süre kaldığı, ardından ise Erzurum Çocuk Cezaevine gönderildiği kaydedildi.
Hatırlanacağı 20 Kasım saat 23:00’da Söğütlü Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde, Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerince yapılan rutin uygulama sırasında trafik polisi Yusuf Ceylan, durdurmaya çalıştığı aracın sürücüsünün kendisine çarpması sonucu ağır yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan trafik polisi Ceylan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki kurtarılamamış ve şehit olmuştu. Evli ve 3 kız babası olan şehit polis Ceyhan, Samsun’da son yolculuğuna uğurlanmıştı. sonnokta

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105