Şehit annesinin yol feryadı

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesi Korkutan Mahallesi’nde oturan şehit annesi Hatice Zihni (60) 3 yıldır evladının isteğini gerçekleştirememenin üzüntüsünü yaşıyor. 2017’de Şırnak Uludere’de PKK’lı teröristlerce şehit edilen oğlu Piyade Üsteğmen Muhammet İsmail Kaya’nın da evlerine yol istediğini belirten anne Zihni, birçok kuruma başvurmasına rağmen hiçbir sonuç alamadığını ve bundan üzüntü duyduğunu dile getirdi.

EVİNE YOL İSTEYEN ANNENİN İSTEĞİ 3 YILDA YAPILMADI

Şırnak Uludere’de PKK’lı teröristlerce şehit edilen Piyade Üsteğmen Muhammet İsmail Kaya’nın annesi Hatice Zihni (60), Beşikdüzü Korkutan Mahallesi’ndeki evine yol istiyor. 3 yıldır mücadele vermesine karşın hiçbir sonuç alamadığını dile getiren Zihni, “Bu yol için 3 yıldır uğraş veriyorum. CİMER’e iki kez yazı yazdım. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da korumaları aracılığı ile durumu anlatan mektup verdim. Büyükşehir ve Beşikdüzü belediyelerine, Karayollarına başvurdum. Ancak sonuç alamıyorum. Bunun sebebi nedir bilmiyorum. Önceki muhtar ilgilenmedi, şimdikini de çok görmüyorum. Yol benim arazimden çıkacak ancak yapılmıyor. Yetkililer burayı inceledi ve bir günlük işinin olduğunu söylediler. Ancak 3 yıldır sonuç alamadık. Çok büyük zorluk çekiyoruz. Bu yolun yapılmasını şehit oğlum Muhammet İsmail de çok istiyordu. Bunu da mektuplarda belirtmeme rağmen sonuç alamadık. Verilen değer bu kadarmış. İmkânım olsa yapacağım ama imkânım yok. Devletimden yardım bekliyorum.” diye konuştu.

BANA YOL YOKSA ONUNKİNİ DE ALSINLAR

Amcasının oğlunun yerlerinden yol aldığını ancak kendilerine yol vermediğini ifade eden Hatice Zihni, “Bize yol verilmediği için uçurum olan yoldan ulaşım sağlıyorum. Irmak var ve geçilmiyor uçurumdan yuvarlandım. Yolumuz yok. Geçerken bileğimi kırdım. Bizim yerden amcamın oğlu yol aldı bize yol vermiyor. Bize yol verilmiyorsa onunki de kapansın.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105