Trabzon'da Gerginlik Bakın Neden Çıktı

Trabzon Atatürk Alanı'nda çıkan karışıklığın sebebi ortaya çıktı . Atatürk Alanı’nda  çıkan kavgaya, kavgaya neden olan şahsın "Bunlar PKK'lı" deyip çevredekilerden yardım istediği ve bunu duyan vatandaşların da kavgaya müdahale ettiği ortaya çıktı.

Atatürk AlanI'nda bir kişi eski karısı ve karısının iş arkadaşlarının bulunduğu aracı görünce eski eşine laf attı. Bunun üzerine eski karısı ve iş arkadaşlarının içinde bulunduğu 3-4 kişilik grup ellerinde kesici aletler ile araçtan inerek şahısla kavgaya tutuştu. Bu sırada kavgaya neden olan şahsın "Bunlar PKK'lı" deyip çevredekilerden yardım istedi. Bunu duyan vatandaşların da kavgaya müdahale ederken, olay bir anda büyüdü. 4 kişilik grup ile kendilerini ayırmaya çalışan vatandaşlar arasında gerginlik büyürken, polisler de iki grubu ayırarak şahıslara müdahale etti. Polis ekipleri söz konusu kişileri alarak vatandaşların müdahalesini önlemek için park içerisindeki polis noktasına götürdü. Park ve meydandaki onlarca kişi polis noktasının önünde toplanarak saldırgan şahıslara tepki gösterdi. Polis ekiplerinin yoğun ikna çabaları sonrasında kalabalık dağılırken, biri bayan 4 kişi kontrol noktasından çıkartılarak Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Bu arada olay olduğu sırada MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ın da Kızılay’ın kan verme aracında kan verdiği belirtildi. İkili yaşanan olay sonrasında polis noktası önüne gelerek vandaşları sakinleştirmeye çalıştı.Fotoğraf: Taka

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.