Trabzon’da polis dedektif gibi iz sürdü!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne gelen hırsızlık ihbarı üzerine altın bilezik ve kolye çalan şahıs düzenlenen operasyanla yakalandı.Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

‘’13.09.2021 günü 12.00 sıralarında Trabzon Kuyumcular Odası’ndan Güven Timi Ekiplerimize telefonla ulaşarak İstanbul Kuyumcular Odası’na kayıtlı bir işletmeden bir adet bilezik ve Osmanlı tuğralı bir adet altın kolyenin çalındığını ve Trabzon’da olabileceğini belirtmeleri üzerine Güven Timi Ekiplerince yapılan çalışmalarda, Kunduracılar Caddesi’nde kuyumculara girip çıkan bir şüpheli şahıs görülmüş, yapılan takip sonucunda şahıs, altın ilzeiği satmak üzere girdiği bir işletmede yakalanmıştır. Ayrıca şahısla yapılan mülakat sonucu Osmanlı tuğralı altın kolyeyi bir işletmeye 2850 TL’ye sattığını beyan etmiştir. Şüpheli şahıs bir adet bilezik ve 2850 TL para ile gerekli işlemler yapılmak üzere Polis Merkezi Amirliği’ne teslim edilmiştir’ ifadelerine yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.