ULAŞIM SORUNUNA ÇÖZÜM ÖNERDİ

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi eski başkanı ve Trabzon- Erzincan Demir Yolu Platformu Sözcüsü Şaban Bülbül, Trabzon’da bütün ilçelerin çevre yolu istekleriyle, hızlı tren taşımacılığına öneride bulundu.

YOL 20 KM İÇERDEN GEÇSİN!

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi eski başkanı ve Trabzon- Erzincan Demir Yolu Platformu Sözcüsü Şaban Bülbül, Trabzon’da bütün ilçelerin istediği çevre yoluna çözüm önerisinde bulundu. Sahilden geçişte sorun varsa bunun tek çaresinin sahilden 20 km içeriden geçirilebilecek olan Samsun- Sarp Otobanının olduğuna dikkat çeken Bülbül, “İçerideki ilçelerde bundan faydalanır. Bu otobanla birlikte tüm ilçelerin sorununa çözüm bulunur.” dedi.

YOLUN ORTASI HIZLI TREN ROTASI!

Söz konusu yolun ortasından da hızlı tren taşımacılığının yapılabileceğine işaret eden Şaban Bülbül, “Bizim bunu yapmamız gerekiyor. İlçelerin minimize edilen isteklerinden ziyade daha büyük perspektifte olaya bakılması gerekiyor. Bu otoban olmazsa olmazdır.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
TMMOBDemir YoluOtoban
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.