Yangın başladığında evdeymiş

Trabzon Valiliği’nden Gökçe Erhan açıklaması!

Trabzon'da çevre sorunlarına karşı çizdiği tablolarla tanınan ressam Gökçe Erhan'ın "Kültür Balıkçılığına" karşı yapacağı basın açıklaması öncesinde evinin yanması beraberinde bir çok iddiayı da gündeme taşımıştı.Trabzon’da çevre sorunlarına dikkat çekmek için çizdiği tablolarla tanınan ressam Gökçe Erhan’ın, Sürmene İlçesindeki 3 katlı evi çıkan yangın ile kül olmuş ve yaşanan olay sosyal medyada kısa sürede gündem olmuştu.
Kamuoyunda ve özellikle sosyal medyada sabotaj iddialarıyla gündeme gelen Gökçe Erhan’a ait ev yangını olayı ile ilgili basın açıklamamızdır:
İlimiz Sürmene ilçesine bağlı Çamburnu Mahallesi Gökçesu mevkiinde 23 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 19:55’te alınan ev yangını ihbarı üzerine itfaiye ekipleri olay yerine yönlendirilmiş, Gökçe Erhan adlı şahsa ait iki katlı ev itfaiyenin tüm müdahalesine rağmen yanmış ve kullanılamaz hale gelmiştir.
Söz konusu yangınla ilgili araştırma yapmak üzere Jandarma tarafından görevlendirilen Asayiş ve Olay Yeri İnceleme Timlerinin ilk incelemesinde; yangının başladığı sırada ev sahibi Gökçe Erhan’ın evde bulunduğu tespit edilmiştir. 
Gökçe Erhan jandarmaya verdiği ilk ifadesinde yangının evin arkasındaki baca kısmından küçük çaplı başladığını, evdeki bilgisayarlarını tahliye ederken yangının büyüdüğünü, kendisinin şüphelendiği veya şikâyetçi olduğu kişi veya kişilerin bulunmadığını beyan etmiştir.
Jandarma Olay Yeri İnceleme Timinin topladığı deliller çerçevesinde soruşturma tüm yönleriyle devam etmektedir.TRABZON VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.