5 yıl sonra Trabzon'da lig maçına çıkıyor

Cüneyt Çakır 5 yıl sonra Trabzon'da lig maçına çıkıyor

Süper Lig'de 22.hafta oynanacak kritik maçta Trabzonspor sahasında lider Sivasspor ile karşılaşacak. Bu kritik maça MHK tarafından deneyimli hakem Cüneyt Çakır atandı. Cüneyt Çakır böylece yaklaşık 5 yıl sonra Trabzonspor'un iç saha maçında görev almış oldu.

Trabzon'da son maçı 19.09.2015 tarihinde Galatasaray maçını yönetmişti

Cüneyt Çakır en son 19.09.2015 tarihinde Trabzon'da oynanan Galatasaray mücadelesinde düdük çalmış daha sonra Trabzonspor'un iç saha maçlarında düdük çalmamıştı. Bu maçta ceza sahası içinde Denayer'in eline çarpan pozisyona uzun süre penaltı itirazları yapılmış, Stephen M'Bia'nın kendi kalesine attığı gol sırasında kaleciye faul iddiaları olmuştu. Cüneyt Çakır bu sezon ise Trabzonspor'un deplasmanda 3-0 kazandığı Ankaragücü maçında görev almıştı.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonGalatasarayStephen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105