Ağır şartlar bizi zorladı

Trabzonspor'da Ünal Karaman: Ağır şartlar bizi zorladı

Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor, Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ederek zorlu deplasmandan 3 puanla döndü. Maçtan sonra Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman ve bordo-mavili futbolcular maçı değerlendirdi. İşte Trabzonspor cephesinin maç sonu açıklamaları...

Dinlenme süresi bulamadıklarını kaydeden Karaman, "Normal şartlarda ideal dinlenme süresinin çok altında bir süreyle Rizespor maçına çıktık ve ağır hava şartları da zemini zorlaştırdı.Rizespor da bu ağır şartlarda iyi mücadele ettiler. Bizim adımıza sevindirici bir galibiyet oldu" dedi.Sakat oyuncuların durumunun netleşmediğini belirten deneyimli hoca, "Novak'ın son durumunu doktor kontrolünden sonra öğrenebiliriz.Bugün sağlık durumu ile ilgili sıcağı sıcağına bir şey söylemek doğru değil" ifadelerini kullandı.

Abdülkadir Parmak: Gerçekten yağmur bizi zorladı. Pas oyununa dayalı sistemimiz var. Mücadelemizi sonuna kadar verdik, çok güzel goller bulduk. Maçı aldık çok mutluyuz.Son golde çok mutlu olduk. Çok yorulduk, saha şartları çok zordu. Kazandık, çok mutluyuz.

Uğurcan Çakır: Çok mutluyuz. 1-0'dan geri gelmek ayrıca mutlu etti. Saha çok ağırdı ama galip gelmeyi bildik. İlk 45 dakika saha şartları pas oyununa izin vermiyordu. Çok mutluyuz, inşallah zirvede kalmaya devam ederiz.Takımıma en üst seviyede yardımcı olmak istiyorum. Arkadaşlarım mücadele ediyor, ben de onlara yardımcı oluyorum. Takım olarak oynuyoruz. Dorukhan'ın sakatlığını duymadım. Hemen arayayım şimdi onu.

Sörloth: Bu akşam futbol oynamak zordu. İlk yarıda buna ayak uyduramadık. İkinci yarı alıştık ve daha iyi işler çıkardık.Takım olarak iyi oynadık. Özellikle ikinci yarıda iyi oynadık. Bu beni çok mutlu ediyor.

Nwakaeme: Yağmurlu havada oynamak zordu. Maçın başında iyi hissetmemiştim. Bir duruş gösterdik ve 3 puanı aldık.

Doğan Erdoğan: Galibiyeti getiren etken... Benim gibi kimsenin sesi yok içeride. Saha içinde bağırmaktan sesimiz kısıldı. Bu arkadaşlık, bu dayanışma en büyük etken.

Anahtar Kelimeler:
YağmurTakımMaçPuanAğır
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.