Akhisarspor ‘yetersiz' dedi, Trabzonspor 5 milyon euro verdi!

 Bir garip transfer

2014 yılında Akhisarspor ile deneme idmanına çıkan ve yetersiz bulunan Peter Olayinka için Trabzonspor bastırıyor. Bordo-Mavililerin Peter Olayinka için Slavia Prag'a 5 milyon euro teklif yaptığı iddia edildi. İşte flaş transferin detayları…Bundan tam 8 yıl önce Akhisarspor'da denenen Peter Olayinka 'yetersiz' görülerek gönderilmişti. Daha sonra yaşadığı çıkışla dikkat çeken oyuncu, Fenerbahçe'den sonra Trabzonspor'un da radarına girdi.

AKHİSARSPOR BEĞENMEDİ, TRABZONSPOR 5 MİLYON EUROYA ALIYOR

Trabzonspor'un Peter Olayinka için resmi teklifte bulunduğu Nijerya basınında geniş yankı buldu. Habere göre Bordo-Mavililer, Slavia Prag'a oyuncu için tam 5 milyon euro önerdi. Trabzonspor'un transferde ısrarcı olduğu aktarıldı.

FENERBAHÇE'YE KARŞI ŞOV YAPMIŞTI

İsmail Kartal'ın göreve gelmesinin ardından Fenerbahçe'nin de gündemine giren Peter Olayinka, UEFA Konferans Ligi'ndeki maçta Sarı-Lacivertlilere karşı forma giymiş ve performansıyla göz doldurmuştu.

Bu sezon takımıyla 39 maça çıkan oyuncu 10 gol, 5 asistlik performans sergiledi.akşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105