Kadro operasyonu

Bordo-mavili takımda kiralandıkları takımlardan dönen oyuncular ve yeni transferlerle birlikte futbolcu sayısı arttı. Kadrodaki oyuncusu sayısının 29'a ulaşması üzerine yönetim sayıyı azaltmak için çalışma başlattı. 2016-17 sezonunu 25 kişilik kadro ile tamamlayan bordo- mavililerin özellikle yeni sezonda da takımda düşünülmeyen Aykut Demir, Sefa Yılmaz ve İbanez gibi isimler ile yollarını ayıracağı, bazı genç oyuncuların da gelişimini hızlandırmak için farklı takımlara kiralanabileceği belirtildi.

KOLAYLIK SAĞLANACAK
3 futbolcu daha alacak olan Trabzonspor'da sayı yeniden 32'ye çıkacak. Ancak hedef kadroyu 23-24'e indirmek. Bordo-mavili yönetimin gözden çıkarılan futbolculara gelen tekliflerde büyük kolaylıklar sağlamayı planladığı vurgulanıyor. Yönetim gidecekler için de çaba harcıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.