Kongre heyecanı…

Trabzonspor'da Olağanüstü Genel Kurul saat 10.00’da başladı. 7-8 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek olan kongrede başkan adayı Ahmet Ağaoğlu, kongrenin yapıldığı Hayri Gür Spor Salonu'na geldi. Faaliyet raporlarının okunacağı ve konuşmaların yapılacağı ilk günde salondaki yerini alan Ağaoğlu'na yönetim listesinde yer alan isimler de eşlik etti. Bu arada eski başkanlardan İbrahim Hacıosmanoğlu da kongre salonuna geldiği görüldü.

Saat 10.00’da başlayan genel kurlun ilk gününde Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve mevcut yönetim kurulunun idari ile mali raporları okunup ibraya sunulacak. Genel kurulun ikinci gününde ise başkan adayları Ahmet Ağaoğlu ile Metin Kaya’nın konuşma yapacak. Bu konuşmaların ardında kulübün 17’nci başkanı içim seçim yapılacak.  7 bin 578 üyenin oy kullanabileceği ve oylamanın saat 17.00’de sona ereceği belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
Kongre Heyecanı…
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.