Nazlı Hacıalioğlu'nun Trabzonspor hayali gerçek oldu!

Süper Lig şampiyonluğuna ulaşan Trabzonspor, bu başarıyı doyasıya kutluyor. Fırtına, cumartesi günü Akyazı'da muhteşem bir törenle kupayı kaldırdı. Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarında Viyana'da yaşayan ünlü piyanist Nazlı Hacıalioğlu da sahneye çıktı. Hacıalioğlu, hayalinin Trabzonspor'un stadında piyano çalmak olduğunu söylemişti.

Fırtına, cumartesi günü Akyazı'da muhteşem bir törenle kupayı kaldırdı.Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarında Viyana'da yaşayan ünlü piyanist Nazlı Hacıalioğlu da sahneye çıktı. Hacıalioğlu, hayalinin Trabzonspor'un stadında piyano çalmak olduğunu söylemişti.

Bu sözlerinin ardından kulüpten davet alan piyanist, önceki gün statta da konser verdi.Hacialioğlu, "Çok önemli salonlarda, kalabalık topluluklara konser verdim.Hiçbirinde, Trabzonspor taraftarının önündeki kadar heyecanlanmamıştım.Bu bambaşka bir duyguydu. Taraflar harika, ambiyans muhteşemdi.Benim için çok büyük bir gurur ve mutluluk oldu.Şimdiki hayalim gelecek yılki şampiyonlukta, taraftarımızın çok sevdiği Dar Sokakları marşını çalmak" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.