Onur Kıvrak hakkında çarpıcı sözler!

Trabzonspor'un eski yöneticilerinden Emre Aksoy , Onur Kıvrak'ın iki başkan yediğini söyledi. Trabzonspor'un eski yöneticilerinden Emre Aksoy önemli açıklamalarda bulundu. Aksoy, bordo mavili kulüpte İbrahim Hacıosmanoğlu ve kendisinin de yer aldığı Muharrem Usta başkanlığındaki dönemlerle ilgili konuştu. Eski başkan Muharrem Usta'nın iyi bir CEO ve patron olduğunu ancak spor kulübünde başkanlık yapmanın farklı olduğunu söyleyen Aksoy, "Kendisine defalarca anlattım. İçerde 1-2 kişi var. Bu işleri kaşıyor. Bunları çıkar diye. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun durumundan daha kötüye gidiyoruz dedim. Ama dinlenmedi. Ersun Yanal ile zaten başkan seçilmeden anlaşılmıştı. Benim o kararda imzam yoktur. Peygamber efendimizin bir sözü vardır. ‘Denenmişi denemeyin’ diye. Biz niye alıyoruz. 3 kere neden geliyor. Ben karşı çıktım o dönem." dedi.

ONUR'UN NELER YAPTIĞINI TARAFTAR BİLMİYORDU

Kaleci Onur Kıvrak'ın kendi dönemlerinde gönderilmesi için baskı yaptığını anlatan Aksoy, "Çünkü Onur iki tane başkan yemiştir. Hem İbrahim Hacıosmanoğlu’nu hem de Muharrem Usta’yı yedi. İbrahim bey de Onur kamptan gittiğinde onu göndermeliydi. Çünkü bir takım kampa gidiyorsa savaşa gitmiş demektir. Eğer bir asker savaşı terk ediyorsa, ihanet etmiş demektir. İdamlıktır. Yani Onur cepheyi terk etti. Bizim dönemimizde ise başkan Muharrem Usta ile beraber maçı izliyorduk. Hami Mandıralı döneminde eldivenlerini ve formasını yere bıraktığında, Muharrem Usta’ya “Abi git aşağıya, kendine kulüp bul. Bulana kadar da altyapıda çalış de’ dedim. Bunu Mehmet Ekici’ye yaptı ama Onur’a yapamadı. Çünkü Onur taraftara oynuyordu. Taraftar da Onur’a inanıyordu. Ama taraftar Onur’un içerde neler yaptığını bilmiyordu. Ben defalarca bu takımın düzelmesi için Onur ve Burak’ın gitmesi gerektiğini söyledim. Onur fiyatında indirim yapıyor reklam oluyor. Ama Onur takımı karıştırınca hiçbir şey olmuyor." ifadelerini kullandı. Aksoy ayrıca Usta'nın kulübü Ahmet Çubukçu ve Ali Rıza Egemen ile 3 kişi yönetmeye çalıştığını söyledi. Karadeniz

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.