"Savunmayla şampiyon olursun"

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından bordo-mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. Avcı, "Takım savunmasıyla şampiyon olursun. Hem oynadık hem de doğru savunma yaptık. Veriler çok iyi gidiyor. Bugün itibarıyla aldığımız puanlar bizi mutlu ediyor." ifadelerini kullandı

Savunmanın önemine değinen Avcı, 5 haftada topladıkları 13 puanın çok değerli olduğunu söyledi.

İşte o sözler:

"Takım savunmasıyla şampiyon olursun. Hem oynadık hem de doğru savunma yaptık. Veriler çok iyi gidiyor. Bugün itibarıyla aldığımız puanlar bizi mutlu ediyor. Veriler çok iyi gidiyor. Bugün itibarıyla 13 puan. Trabzonspor oyun organizasyonu olan, keyif veren bir takım. Trabzonspor taraftarı bunu hak ediyor. Şunu duymak istemiyorum; 'İyi olacak merak etme' Biz iyiyiz zaten. Daha iyi olmaya çalışıyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105