Selim Soydan kendini savundu

TFF yöneticisi Selim Soydan'dan "penaltı isyanı" açıklaması

Fenerbahçe - Antalyaspor  maçında yaşanan bir pozisyonun ardından ayağa kalkarak maçın hakemine tepki gösteren TFF yöneticisi Selim Soydan büyük tepki çekmişti. Tarafsız kalamadığı yönünde eleştirilen Soydan konuyla ilgili olarak, "Elbette maç seyrederken heyecanlanacağım. O pozisyonun penaltı olduğuna inandım ve bir anlık tepki koydum." dedi.

Fenerbahçe-Antalyaspor maçının 31. dakikasında Fenerbahçeli Isla'nın yakın mesafeden gönderdiği top Diego'nun eline çarpmış, bu pozisyonda penaltı isyanı yaşanmıştı.

Sarı-lacivertli futbolcuların dışında Fenerbahçeli yöneticilerin bulunduğu loca ile protokol tribünündeki tepkiler de sahaya yansımıştı. Maçı Şenol Güneş ile birlikte takip eden TFF'nin Milli Takımlardan Sorumlu yöneticisi Selim Soydan'ın hakem Yaşar Kemal Uğurlu'ya tepki vermişti. Bu kareler dün sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu.

Fotoğrafa yansıyan tepkiyle ilgili olarak Selim Soydan şu açıklamayı yaptı:
"Ben Fenerbahçe'de futbol oynadım, yöneticilik yaptım. Elbette maç seyrederken heyecanlanacağım. O pozisyonun penaltı olduğuna inandım ve bir anlık tepki koydum. Bizi futbolun içinde tutan da bu heyecanımız zaten. Ancak hakem ne derse hepimiz saygı göstermek zorundayız. Karar ona aittir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.