Sörloth transferinde son dakika! Trabzonspor ve Fenerbahçe devredeydi...

Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin transferi için yoğun mesai harcadığı Sörloth transferi konusunda son dakika gelişmesi yaşanıyor. Bundesliga ekiplerinden Leipzig forması giyen Sörloth hakkında Alman basınında çıkan son haberler Trabzonspor taraftarını heyecanlandırdı. Fenerbahçe'nin de transfer için girişimde bulunduğu iddia edilen Sörloth konusunda yaşanan son gelişmeleri Fanatik Gazetesinde yer aldı.Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin transferi için yoğun mesai harcadığı Sörloth transferi konusunda son dakika gelişmesi yaşanıyor. Bundesliga ekiplerinden Leipzig forması giyen Sörloth hakkında Alman basınında çıkan son haberler Trabzonspor taraftarını heyecanlandırdı.

Trabzonspor'un Sörloth transferinde bekleyişini sürdürdüğünü ifade eden Safacan Konuksever, "Alman basınında çıkan son haberlere göre kampta yer alan Sörloth, hocasını etkileyemedi ve gönderilmesi en muhtemel isimlerden biri olarak belirtiliyor. Oyuncuya Trabzonspor'un ilgisi zaten biliniyor. Son çıkan haberlerde Fenerbahçe'nin de Sörloth ile ilgilendiği belirtiliyor. Ek olarak da Mainz kulübünün de bir ilgisi var" dedi.

Sörloth transferinin maliyetiyle ilgili konuşan gazeteci Safacan Konuksever, "Sörloth'un 3 milyon euronun üzerinde yıllık net maaş maliyeti var. Leipzig oyuncuyu kiralaması durumunda bu maliyetin karşılanmasını istiyor. Trabzonspor'un aylar önce yaptığı teklif de oyuncunun tüm maliyetini karşılamaya hazır oldukları yönündeydi. Oyuncunun da Trabzonspor'a sıcak bakmadığı gibi durum da yok. Zaten öyle olsa Trabzonspor bu transferi bu kadar beklemezdi. Trabzonspor sözleşmesindeki madde sebebiyle bu transferde bir adım önde" dedi.Trabzonspor'un golcü transferi konusunda Sörloth dışındaki isimler üzerinde de çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen Safacan Konuksever, "Sörloth olmazsa bir numaralı hedef Cornelius. Temaslar devam ediyor, o iş de daha bitmedi." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.