Sörloth'un babasından çok konuşulacak sözler!

Trabzonspor’da geçirdiği rüya gibi sezonun ardından gittiği RB Leipzig’de bir türlü istediği formu yakalayamayan Alexander Sörloth’un, yeni takımındaki durumu her geçen gün daha kötüye gidiyor.  Süper Lig’de gol kralı olmasının ardından Almanya’da vatandaşı ve milli takımdan arkadaşı Erling Haaland ile bile kıyaslanan 25 yaşındaki santrfor soluğu Leipzig ekibinde almış, geçen sezonun Şampiyonlar Ligi yarı finalistine giderek sezonun en flaş transferlerinden birine imza atmıştı. Bir kısmı Crystal Palace diğer kısmı Trabzonspor’a pay edilen 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında gidişi büyük gürültü koparan Norveçli forvetin transferinde aradan geçen sürede dağ fare doğurdu. RB Leipzig formasıyla tüm kulvarlarda 24 maça çıkan Alexander Sörloth sadece 2 gol atabildi. 1.94’lük dev santrfor şu ana kadar bir türlü kendisinden beklenen patlamayı yapamadı. Sekiz kez ilk 11’de görev alan Sörloth, son haftalarda ise iyice az şans bulmaya başladı. Bundesliga’daki son iki karşılaşmadaki Augsburg maçında 85’te, Hertha Berlin karşısında 83’te oyuna dahil oldu. Yedek kulübesinden çıkamadı Manchester United ve Liverpool ile geçtiğimiz hafta yapılan Şampiyonlar Ligi maçlarında ise teknik direktör Nagelsmann’dan adeta kesik yiyen oyuncu yedek kulübesinden çıkamadı.

Hayal kırıklığı...

Alexander Sörloth’un yaşadığı hayal kırıklığı babası Göran Sörloth tarafından dile getirildi. Kendisi de eski bir milli forvet olan Göran yaşananlarla ilgili olarak “Alexander mutlu değil” ifadesini kullanarak şunları söyledi: "Önünde uzun yıllar var" “Kenarda oturup maçları seyretmek onu mutlu etmiyor. Neyse ki henüz sadece 25 yaşında ve önünde daha oynayacağı uzun yıllar var.”

"Çıkış yapması engelleniyor"

Özgüven eksikliğinin oğlunun Leipzig’de beklenen çıkışı yapmasını engellediğini düşünen Göran Sörloth “İleri uçta forvet olarak oynuyorsanız bu öz güven çok önemlidir. Trabzonspor’da her şey zaman içinde kendiliğinden yerine oturmuştu” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105