Trabzonspor'a 1 Viking daha

Sörloth'un tavsiyesi ile Anders Trondsen’i alan Trabzonspor, üçüncü bir Norveçli futbolcu için temaslara başladı. Bordo-mavili takımın gündeminde Bodo Glimt forması giyen Jens Petter Hauge var.Trabzonspor'un Sörloth'tan sonra Anders Trondsen'i de kadrosuna katması Norveç'te yankı uyandırmıştı.Norveç basını son olarak bordo-mavililerin FK Bodo/Glimt takımında forma giyen sağ kanat oyuncusu Jens Petter Hauge'yi gündemine aldığını yazdı. Çıkan habere göre bordo-mavililer, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan ve bonservissiz ayrılma ihtimali olan oyuncuyu geleceğe yatırım için kadrosuna katmayı düşünüyor.

NORVEÇ'TE GÜNDEM OLDU
Norveçli taraftarlar ise bu gelişme üzerine sosyal medyada ilginç yorumlarda bulundu. Bazı taraftarlar, "Bence Trabzonspor'un ilk 11'inde 4-5 Norveçli olmalı" ve "Sörloth'tan sonra Trabzonspor'u takip ediyorum, oyuncularımız oraya kesinlikle gitmeli" gibi yorumlarda bulundular.

Anahtar Kelimeler:
NorveçAnders Trondsen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.