Trabzonspor'a 1.90'lık forvet

Gelecek sezon Alexander Sörloth’u yedekleyebilecek uygun maliyetli oyuncu arayan Trabzonspor, Rus ekibi Orenburg ile sözleşmesi bitecek olan 1.90'lık Sırp santrfor Djordje Despotovic’i takibe aldı.

Önümüzdeki sezon için takviye çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, takım yapısına uygun ve maliyeti düşük isimleri araştırırken, hiç beklemediği bir fırsatla karşılaştı. Rusya'nın Orenburg kulübü ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 1.90'lık Sırp santrfor Djordje Despotovic için olumlu referanslar alan bordo-mavililer, bu oyuncunun Sörloth'u da yedekleyebileceğini düşünüyor. Güçlü fiziği, hava hakimiyeti ve mücadeleci oyunu ile dikkat çeken Despotovic, Rusya Ligi'nde 22 maçta 9 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Trabzonspor'un bu oyuncu dışında birkaç alternatifi daha olduğu ifade edildi.

İYİ HABERLER MORAL VERDİ

TRABZONSPOR'DA 4. Koronavirüs testinin sonuçlarının da negatif çıkması moralleri daha da yükseltti. Teknik direktör Hüseyin Çimşir de takımın isteğini görünce antrenman temposunu daha da artırma kararı aldı. 12 Haziran'da başlayacak olan lige kadar bordo-mavililer en az iki hazırlık maçı yapacak ve bu süre içerisinde idmanlarda taktik ön planda olacak.

GÖZÜ DEPLASMANDA

Ligin deplasmanda en başarılı takımı olan lider Trabzonspor, 12 Haziran'da maçların başlaması halinde kalan 8 maçının 5'ini deplasmanda oynayacak. Bordo-mavililer de bu 5 maça şampiyonluğun anahtarı olarak bakıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.