Trabzonspor açıkladı!

Sosa, Pereira ve Onazi'nin sakatlıklarında son durum!

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanımız Yaşar Kibar Güven, Jose Sosa, Joao Pereira ve Ogenyi Onazi'nin sağlık durumları ile alakalı açıklamalarda bulundu. Trabzonspor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven, Jose Sosa, Joao Pereira ve Ogenyi Onazi'nin sağlık durumlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yapılan açıklamalada şu ifadelere yer verildi:

"Konyaspor maçının son bölümünde sağ ön uyluk bölgesinde meydana gelen ağrı nedeniyle oyundan çıkan Jose Sosa'nın bugün yapılan fizik muayene ve çekilen MR sonucunda kas yaralanması tespit edilmediğini belirten Güven, "Sporcumuz bugün koruma amaçlı salonda çalışacaktır" dedi. Sol uyluk arka kas grubunda (hamstring) yaralanma bulunan Joao Pereira'nın ise tedavisinin tamamlandığını dile getiren Güven, "Oyuncumuz bugün takımla birlikte çalışmalara başlayacak" diye konuştu. Sağlık Kurulu Başkanımız Yaşar Kibar Güven, bir başka sakat oyuncumuz Ogenyi Onazi için ise şunları söyledi: "Sağ aşil bölgesindeki enfeksiyon nedeniyle iki hafta önce ameliyat olan oyuncumuzun rehabilitasyonu devam etmektedir. Bunun yanında yarasının iyileşmesi için hiperbarik oksijen tedavisi almaktadır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.