Trabzonspor'da Abdullah Avcı’dan net uyarı!

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, Alanyaspor karşılaşması öncesi öğrencilerine uyarılarda bulundu. Usta çalıştırıcı, öğrencilerine 3 haftadır kazanarak gelen Alanyaspor’un tehlikeli yönlerini anlattı. “Çok dikkatli olun” dedi.Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, Akdeniz ekibinin kendilerine genelde ters geldiğini hatırlattı. Basit hataya karşı uyardı. Ekibiyle birlikte Alanyaspor'u analiz eden Avcı rakibin güçlü ve zayıf yanlarını oyuncularına aktardı. Avcı "Alanyaspor sezona iyi başlamadı ancak şu anda çok formdalar. Hücumda birçok önemli silahları var. Biz ataktayken aynı zamanda savunmayı da düşünmeliyiz. Dengeli oynamalıyız" ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR EVİNDE SADECE 1 KEZ KAZANDI!

Bordo- mavililer, Alanyaspor'a karşı iç saha avantajını bir türlü kullanamıyor. İki takım Trabzon'da 5 defa karşı karşıya geldiler. Bu mücadelelerde Karadeniz Fırtınası sadece 1 defa kazanabildi. 3 maçtan ise Alanyaspor galip ayrıldı. 1 maç eşitlikle sonuçlandı. Başarılı hoca Abdullah Avcı öğrencilerine bu istatistiği de aktardı ve konsantrasyonlarını 90 dakika boyunca yüksek tutmalarını istedi.fotomaç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.