Umarım çabuk toparlanacak

Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, 1-0 galip geldikleri Kasımpaşa maçının ardından Abdulkadir Parmak’ın durumuyla ilgili konuştu. Karşılaşmanın 47. dakikasında sakatlanan Abdulkadir'in arka adalesinde problem olduğunu belirtti, ''Umarım çabuk toparlanacak. Çok büyük bir şey olacağını düşünmüyorum." diye konuştu.

Süper Lig’in 5. haftasında konuk olduğu Kasımpaşa’yı 1-0 mağlup eden Trabzonspor’da teknik direktör , kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Deneyimli teknik adam, Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Müsabakanın sıcak havada oynanmasının 2 takımı da fiziksel olarak zorladığını belirten Abdullah Avcı, "Hem dominant oynamamız hem de topa sahip olmamız gereken bir gündü. Zaman zaman bunu yaptık, zaman zaman rakibi devreye soktuk. İlk yarıda özellikle Kasımpaşa’nın bire bir, adam adama sırtımızda bir durumu vardı. Buna doğru cevap vermemiz gerekiyordu. Alan yaratıp, boş alanlara çıkmamız ve hareketli olmamız gerekiyordu. Doğru organize olduğumuzda girdiğimiz birkaç pozisyonumuz vardı. Devrede bir değişiklik yaptık. Bu oyuncu değil oyun değişikliğiydi. Berat’ı aldık, bu onun performansıyla alakalı değildi. Yine 3’lü orta sahada Hamsik’i merkeze çekip, oyunu onun üzerinden kurup, kenarlarda biraz sayısal üstünlük yakalamak istedik. Oyun da iyi başladı, pozisyona girdik, gol de attık." ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa’ya fazla pozisyon vermediklerini aktaran Avcı, "Takım savunması çok önemli. Lig tarihinde 1981-1982’den sonra deplasmanda 20 maç kaybetmeyen bir takım olmuşuz. Bu şekilde olması güzel. Onun için sevindik. Kazanmamıza daha çok sevindik. Rekabetin ve kaliteli oyuncuların olması hamlelerimizi daha da arttırıyor. Abdülkadir Ömür doğru oyun oynadı. Abdulkadir Parmak çok çalışıyor. Dorukhan ve Siopis de doğru işler yaptılar. Herkese teşekkür ediyorum. Galibiyet hayırlı olsun. Oyuncuları tebrik ediyorum. Zamanımız dar. Yarın dinleneceğiz. Çarşamba tekrar Konyaspor deplasmanına gidiyoruz. Zor bir fikstürden çıkıyoruz. Bu fikstürden kazanarak çıkmak daha da hızlanmamızı sağlayacak." diye konuştu.fanatik

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105