Ünal Karaman'dan Trabzonspor'a takas teklifi

Trabzonspor’da gündem Nwakaeme’nin yerine yapılacak transfer… ancak sürpriz bir gelişme yaşandı.Trabzonspor'da transfer çalışmalarında Halil Akbunar ismi ön plana çıktı. Ünal Karaman, Nwakaeme'ye karşılık genç oyuncuyu bordo-mavili takıma önerdi. Oyuncuların ikisi de bu takasa sıcak bakıyor. Başakşehir'den Edin Visca ile her konuda anlaşan Abdullah Avcı'nın kararı sezon sonu netleşecek.

Ünal Karaman, Nijeryalı oyuncuyu Göztepe’ye istedi. Trabzonspor ise buna karşılık bu sezon 9 gol ve 9 asistle mükemmel bir sezon geçiren ve milli takıma kadar yükselen Halil Akbunar’a göz koydu.

İki taraf arasında henüz bir görüşme olmadı. Ancak Karaman’la kariyerinin en iyi dönemini yaşayan Nwakaeme’nin Trabzonspor’da ayrılırsa Göztepe’de forma giymeye sıcak baktığı belirtildi.Göztepe alt yapısından yetişen Halil’in ise Göztepe ile anlaşma olması durumunda Trabzonspor’da oynamayı isteyeceği iddia edildi.

Visca ya da Efecan transferine göre Trabzonspor’un diğer kanat içinde Halil’i transfer edebileceği, yeni sezona bambaşka bir hücum hattıyla çıkabileceği konuşuluyor.Karadeniz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mirkelam unutulmaz 3 yıl önce

Ahahaha karaman ne diyorsun :) şaka gibi

banner63

banner105