Vuslat zamanı! Şampiyon kupasına kavuşuyor

Süper Lig Şampiyonu Trabzonspor, kupasına kavuşuyor. Denizde ‘şampiyonlar filosu’ oluşturacak olan bordo-mavililer, stada üstü açık otobüsle taraftarları selamlayarak gidecek. Kutlamalarda Apolas Lermi, Bilal Hancı, Matthaios Tsahouridis ve Mustafa Topaloğlu gibi pek çok sanatçı sahne alacak. İşte Fırtına'nın şampiyonluk töreninden detaylar...

Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 sezonunda şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, kupasını bugün alacak.Bordo-mavililer, ilk olarak Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nden deniz yolu ile "şampiyonların filosu" oluşturarak Trabzon Limanı'na hareket edecek.Denizdeki şova bir çok büyük ve ufak balıkçı tekneleri de eşlik edecek.

Limana varıldıktan sonra oyuncular ve teknik heyet üstü açık otobüse binip, stadyuma geçecek.Şenol Güneş Stadı'ndaki kupa töreni saat 18.00'de başlayacak. Konserler, horon, kolbastı gösterilerinin ardından bordo-mavili takım, kupasını alıp şampiyonluk turu atacak.Takım, saat 23.00'da sona erecek kupa töreninin ardından özel uçakla Altay karşılaşması için İstanbul'a hareket edecek.

KONSER, HORON, LAZER ŞOV

Kutlamalarda Apolas Lermi, Bilal Hancı, Matthaios Tsahouridis ve Mustafa Topaloğlu gibi pek çok sanatçı sahne alacak.Kasketliler horonu, Kuzeyin Uşakları horon ve kolbastı gösterisi sunacak.Kupa kaldırıldıktan sonra Demet Akalın konser verecek. Finalde yine havai fişek, ışık ve lazer şov var.

ZAFER YOLU'NDAN SAHNEYE

Oyuncular, tesislerden 16.45'te gemiye binecek. Ayasofya, Faroz Limanı'ndan geçip Trabzon Limanı'na demirleyecek.Buradan üstü açık otobüse binip, taraftarları selamlayarak sahil yolundan karayoluyla stada ulaşacak.Kendi seçtikleri parçalar eşliğinde Zafer Yolu'ndan geçerek sahneye çıkacak.

20 DAKİKADA 40 BİN BİLET SATILDI

Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yarın oynayacak Altay maçının biletlerinde indirime gitti.Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun yoğun istek üzerine gece yarısı aldığı karar sonrası taraftarlar biletlere hücum etti.100 ile 750 lira arasına düşen biletlerden 20 dakika içinde 40 bin adet satıldığı bildirildi.Erken uyuyanlar sabah bilet bulmakta zorlandı. Olimpiyat Stadı'nın yarın tamamen dolması bekleniyor.Daha önce yüksek fiyattan bilet alanlara aradaki fark iade edilecek.

İŞTE ŞAMPİYONLUK KUTLAMA PROGRAMI

16:00 STAT KAPILARININ AÇILMASI
17:00 ŞAMPİYONLARIN FİLOSU – DENİZDE KUTLAMA TESİSLERDEN TRABZON LİMANINA
18:30 ŞAMPİYONLUK KORTEJİ – ÜSTÜ AÇIK OTOBÜSLE TRABZON LİMANINDAN STADYUMA
19:00 STADYUMA VARIŞ
19:45 SAHNEDE HORON (KASKETLİLER)
19:50 DEV HORON ŞOVU
20:00 SAHNEDE KOLBASTI ŞOV
20:11 KUPA TÖRENİ
21:30 STAT İÇİ ŞAMPİYONLUK TURU
21:45 DJ/SANATÇI PERFORMANS
23:00 KAPANIŞ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105