3. etap yeniden ihaleye çıkıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi geçen yıl 12 Şubat’ta yapılan ihalede teklif veren firma olmadığı gerekçesiyle bugün şartları revize edilen şekliyle yeniden ihaleye çıkıyor. Büyükşehir belediyesinden edinilen bilgiye göre projenin geçen yıl ihaleye çıkan projeyle aynı olduğu yalnızca şartlarında değişikliklerin yapıldığı öğrenildi.

MEYDAN PROJESİ İHALEYE ÇIKIYOR

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi kapsamında Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan uygulama projesi ve teknik şartnamelere uygun olarak yapılması planlanan işin, yüklenici tarafından inşa edilmesi ve 29 yıl süre ile işletilmesi ihalesi bugün gerçekleştirilecek. Yap-işlet-devret modeliyle 11.00’da Büyükşehir Belediyesi, Belediye Encümen Salonunda gerçekleştirilecek olan ihale 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35/a Maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile yıllık üst kullanın bedelinden artırım yapılarak en yüksek teklif verene ihale edilecek. Yer tesliminden itibaren 24 ay içinde bitirilmesi öngörülen Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihalesi işletmelerden ihale sonucunda kesinleşen bedel üzerinden üst kullanım bedeli alınması ve İşletme süresi sonunda taşınmaz üzerindeki bütün yapılar ve demirbaşlar ile birlikte sağlam olarak kullanılır vaziyette eksiksiz ve bedelsiz olarak idareye teslim edilmesi şartıyla taşınmaz üzerine yüklenici lehine sözleşme tarihinden itibaren 29 yıl süre ile sınırlı aynî hak tesis edilmesi işini kapsıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.