50 bin TL tazminat istedi

YOMRA Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, kendisine yönelik suçlamalarda bulunan CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’den 50 bin TL manevi tazminat talebinde bulundu. CHP Milletvekili Haluk Pekşen’in avukatlığını üstlenen kızı Ezgi Pekşen ise yazılı yaptığı savunmayı, Trabzon 2. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne gönderdi. Davanın mayıs ayında görülmeye başlayacağı öğrenildi. Pekşen 21 Nisan 2016’da yaptığı konuşmasında, “Yomra’da Sicilya usulü belediye başkanı var. Gayrimenkul alışverişi ve her türlü yolsuzluk var.” demişti.

YOMRA Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, kendisine yönelik açıklamalar yapan CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’den manevi tazminat talep etti.

SİYASETÇİLERİN KAVGASI BÜYÜYOR

Yomralı iki siyasetçinin kavgası her geçen gün artarak büyüyor. CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu hakkında yolsuzluk iddialarında bulunarak, suç duyurusu yapmıştı. Bu suç duyurusunun ardından Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, hakkında gazete ve TV’lerde açıklama yapan Haluk Pekşen’den yasal faizleriyle birlikte 50 Bin TL manevi tazminat talebinde bulundu.

VEKİLİN KIZI SAVUNMAYI GÖNDERDİ

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun tazminat talebi üzerine harekete geçen CHP Milletvekili Haluk Pekşen’in avukatlığını üstlenen kızı Ezgi Pekşen yaptığı yazılı savunmayı Trabzon 2. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne gönderdi. Avukat Ezgi Pekşen, müvekkilinin milletvekili olarak vatandaşa karşı sorumlu olduğu kamu görevini yerine getirdiğini ileri sürdü.

DELİLLERİ MAHKEMEYE GÖNDERDİ         

Kişilik haklarına yönelik ağır hakaretlerde bulunulduğunu ve kendisine iftara attığını ileri süren Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Haluk Pekşen’in gazete ve TV’lerde yaptığı açıklamaları mahkemeye delil olarak sundu. CHP Milletvekili Pekşen’in 21 Nisan 2016 tarihinde yaptığı konuşmasında, ‘Yomra’da Sicilya usulü belediye başkanı var. Sicilya’da ne oluyorsa, Yomra’da o oluyor. İnanılmaz şaibeli bir belediye başkanı. Bu başkanın arkasında bir kuru fasulye ekibi var. Elinizi attığınız her yerde yolsuzluk var. Bir kamu kurumundan güvenlik görevlisi olarak emekli olup altında A8 bulunan bir kişi’ demişti.

Enis YILDIRIM

Anahtar Kelimeler:
50 Bin TL Tazminat Istedi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105