56 PKK-YPG'li öldürüldü

MSB'den flaş açıklama: 56 PKK-YPG'li öldürüldü... Milli Savunma Bakanlığı (MSB)  "Barış Pınarı bölgesi güneyine sızma girişiminde bulunan PKK/YPG'li 32 terörist etkisiz hale getirildi." açıklamasında bulundu. Bu haber sonrası MSB, yeni bir açıklama daha yaparak, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı/sızma hazırlığında olan PKK/YPG'li 24 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Son açıklanan rakam ile öldürülen terörist sayısı 56'ya yükseldi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB)Twitter'dan yaptığı son dakika açıklamasında "Kahraman Komandolarımız; Barış Pınarı bölgesi güneyine sızma girişiminde bulunan PKK/YPG'li terörist gruba başarılı şekilde müdahale ederek 32 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi." ifadelerine yer verdi.



ÖLDÜRÜLEN TERÖRİST SAYISI 56'YA YÜKSELDİ

Bu haber sonrası MSB, yeni bir açıklama daha yaparak, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı/sızma hazırlığında olan PKK/YPG'li 24 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
MSB'den yapılan açıklamada, saldırı ve sızma hazırlığındaki teröristlere operasyon yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında olan 17 PKK/YPG'li terörist ile Tel Rıfat'tan Zeytin Dalı bölgesine sızma girişiminde bulunan 7 PKK/YPG'li terörist, kahraman komandolarımız tarafından başarılı operasyonlarla etkisiz hale getirildi."
Son açıklanan rakam ile öldürülen terörist sayısı 56'ya yükseldi.

.

Anahtar Kelimeler:
PkkBarışYpgMSB
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.