ASKERİ HELİKOPTER DÜŞTÜ

ASKERİ HAELİKOPTER DÜŞTÜ

İstanbul Çekmeköy'de bir askeri helikopter zorunlu iniş yaparken, Taşdelen Kirazlıdere Mahallesi, Sultangazi Caddesi'ndeki Park Verde sitesinin içine  düştü. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, düşen helikopterde 1 askerin şehit olduğunu açıkladı. 3 yaralı asker ise hastanede tedavi ediliyor. Olay sonrası bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

VALİ'DEN AÇIKLAMA: ZORUNLU İNİŞ YAPARKEN DÜŞTÜ

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Çekmeköy ilçemiz Kirazlıdere Mahallesi Sultangazi Caddesi Parkverde Sitesine düşen askeri helikopterdeki 4 yaralı askerimiz (yaralı askerlerden biri şehit oldu) Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir." ifadelerini kullandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Çekmeköy'de askeri helikopterin düşmesine ilişkin soruşturma başlattı.

GEÇEN SENE DE BİR ASKERİ HELİKOPTER DÜŞMÜŞTÜ
Kasım ayında da İstanbul Sancaktepe'de eğitim uçuşu için havalanan askeri helikopter binaların arasına düşmüştü. Helikopteri son bir manevrayla apartmanların arasında boş bir alana çeviren Albay Göksenin Şaylan, Üsteğmen Aykut Yurtsever, Üstçavuş Emre Bekle ve Uzman Çavuş Şahin Aslan şehit düşmüştü.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.