Bakan Koca,coronavirüs vaka ve vefat sayısını açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,coronavirüs vaka ve vefat sayısını açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 12 Mayıs tarihine ait Türkiye'deki coronavirüs vaka ve vefat sayısını açıkladı. Bakan Koca'nın paylaştığı son dakika verilere göre Türkiye'de bugün 1704 yeni vaka tespit edildi, 53 kişi ise hayatını kaybetti. Türkiye'de bugün 3109 kişi iyileşti ve toplam iyileşen sayısı 98.889 oldu.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 12 Mayıs tarihine ait Türkiye'deki coronavirüs vaka ve vefat sayısını açıkladı. Bakan Koca'nın paylaştığı verilere göre bugün Türkiye'de yeni 1704 vaka tespit edildi, 53 kişi ise hayatını kaybetti.

"TOPLAM VAKALARIN YÜZDE 70'İ İYİLEŞMİŞ DURUMDA"

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Yeni vaka sayısındaki artış öngörülebilir sınırlarda. TOPLAM VAKALARIN %70'İ İYİLEŞMİŞ DURUMDA. Yoğun bakım hasta sayımız azalmaya devam ediyor. Maske + sosyal mesafe: Virüse karşı gücümüz bu! Risk kalabalık ortamlarda. Uzak duralım." dedi.

"TEDBİRLERE UYARSAK, YENİ VAKA SAYIMIZ, YAKINDA GÜNDE 1.000'DEN DAHA AZ OLACAK"

Bakan Koca, dün Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Tedbirlere uyarsak, yeni vaka sayımız, yakında günde 1.000'den daha az olacak. Yoğun bakım ve solunum desteğine ihtiyaç duyan hastalarımızın sayısı azalmaya devam ediyor. Bugünkü vefat sayımız 55. Tedbirsizliğin bedelinin ağır olduğunu unutmayalım." demişti.

Anahtar Kelimeler:
BAKANTürkiyeToplam
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.