Bekaroğlu, Kurtulmuş’u tehdit etti

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş’un İmamoğlu ile ilgili açıklamaları muhalefetin tepkisine neden oldu. Kurtulmuş, İmamoğlu’nun sadece bir partinin adayı olmadığını, görünürde CHP, İYİ Parti ve HDP arasında iş birliği bulunduğunu belirterek “Ama maalesef bir de perde arkasında bazı terör gruplarının da desteği vardır” dedi.Kurtulmuş’un İmamoğlu ile ilgili açıklamalarına tepki gösteren Bekaroğlu “Sayın Kurtulmuş, lütfen susun, insanlara iftira etmekten vazgeçin. Yoksa 2012'de Has Parti'yi kapatıp AKP'ye katılırken, hangi terör örgütü ile kimler aracılığında neler konuştuğunuzu açıklarım. ‘O zaman o örgüt henüz terör örgütü değildi’ mi diyeceksiniz?” ifadelerine yer verdi.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un Ekrem İmamoğlu ile ilgili “Perde arkasında bazı terör gruplarının desteği var” açıklamalarına tepki gösterdi. Kurtulmuş’a aba altından sopa gösteren Bekaroğlu “Lütfen susun. Yoksa 2012'de Has Parti'yi kapatıp AKP'ye katılırken, hangi terör örgütü ile kimler aracılığında neler konuştuğunuzu açıklarım” dedi.

KURTULMUŞ, “İMAMOĞLU’NA TERÖR GRUPLARININ  DESTEĞİ VAR” DEDİ

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş’un İmamoğlu ile ilgili açıklamaları muhalefetin tepkisine neden oldu. Kurtulmuş, İmamoğlu’nun sadece bir partinin adayı olmadığını, görünürde CHP, İYİ Parti ve HDP arasında iş birliği bulunduğunu belirterek “Ama maalesef bir de perde arkasında bazı terör gruplarının da desteği vardır” dedi.

BEKAROĞLU, KURTULMUŞ’A “SUSUN, YOKSA AÇIKLARIM” DEDİ

Kurtulmuş’un İmamoğlu ile ilgili açıklamalarına tepki gösteren Bekaroğlu “Sayın Kurtulmuş, lütfen susun, insanlara iftira etmekten vazgeçin. Yoksa 2012'de Has Parti'yi kapatıp AKP'ye katılırken, hangi terör örgütü ile kimler aracılığında neler konuştuğunuzu açıklarım. ‘O zaman o örgüt henüz terör örgütü değildi’ mi diyeceksiniz?” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.