Boşandığı eşinin yeğeniyle ilişkisini açıkladı

Skandal ki ne skandal!

Bu bir dünya nereye gidiyor haberi... Futbolcuların adının karıştığı taciz, tecavüz yasak ilişki, dolandırıcılık, vergi kaçırma gibi pek çok skandala alışkınız gibi bu isimlerin başında Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi gibi isimler de var. Ancak bu kez durum diğerlerinden çok daha farklı hatta ağızları açık bırakacak cinsten. Öyle ki dünyaca ünlü o futbolcu boşandığı eşinin, özbeöz yeğeniyle ilişki yaşamaya başladı. İşte spor gündemine bomba gibi düşen o iddianın ayrıntıları...

Çin takımlarından Shanghai SIPG forması giyen Hulk lakaplı futbolcu Givanildo Vieira de Souza'nın adı yasak aşk ilişkisine karıştı.

12 yıldır evli olduğu eşi Iran Angelo de Souza ile geçen Ağustos ayında ayrılık kararı alan 31 yaşındaki yıldız ismin, eşinin yeğeni Camila ile birlikte olduğu öğrenildi.

Brezilya basınında haberlerin çıkmasının ardından Hulk ve Camila'nın yakın çevresi ikilinin ilişkisini doğruladı. Yapılan açıklamada, "Bu cumartesi, Hulk, Camila'nın ailesini ve kardeşlerini telefonla arayarak ilişkilerini açıkladı" ifadeleri kullanıldı.

Yaşananların ardından Hulk'un temsilciliğini yapan ajans da konuyla ilgili bir duyuru yaparak, "Hulk ve Camila geçen Ekim ayında birlikte olmaya başladı ve saklamak istemediler. Konuyu şeffaf ve kötü niyetli yorumlardan uzak tutmak istediler. Buna ek olarak geçen cumartesi ailesine ve çocuklarına durumu anlattı" denildi.

Hulk ve Iran'ın Ian, James ve Alice adından üç çocukları bulunuyor.

Camila, Hulk'un eski eşinin en sevdiği yeğeniydi. İkilinin sosyal medyada birlikte olduğu sevgi sözcüklerinin dolu olduğu birçok paylaşım yer alıyor.

Anahtar Kelimeler:
çinIranAğustosHulkSIPG
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.